Öncelikle yumurtaları kaba kırıyoruz. Şeker ve margarini ekliyoruz. Margarini ister oda sıcaklığında bekleterek ekleyebilirsiniz isterseniz de ocakta eriterek içerisine ekleyebilirsiniz.
Un, vanilya ve kabartma tozu ekliyoruz. Hamurun yumuşak bir hamur olmasına dikkat ediniz. Eğer sert bir hamur yaparsanız hamur dağılabilir.
İç harcı için elmaları soyup rendeliyoruz ocağa koyuyoruz sonra üzerine 2 kaşık tarçın ekliyoruz. İyice pişiriyoruz. Biraz soğumasını bekliyoruz.
Şekli için hamuru yuvarlak bir şekilde açıyoruz. Üçgen şekilde kesiyoruz. Kestiğimiz dilimlere elmaları koyuyoruz ve yuvarlıyoruz. Böylelikle tarifimiz hazır hale geliyor. İsteğe göre üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz. Afiyet olsun 🤗