Unun ortasını havuz gibi açıp pudra şekeri, eritilmiş margarin, kabartma tozu, vanilya, yoğurt ve yumurtaları ilave edin.
Mikserle 5 dakika karıştırın, sonra parmak uçlarınızla yoğurun. Hamuru iki denk parçaya dağılıp kalıp büyüklüğünde açın.
Elmaların kabuklarını atayıp rendeleyin. Şeker, tereyağı ve tarçın ilave edip orta ateşte kesintisiz karıştırarak pişirin. Suyunu süzün.
Tart kalıbını hafifçe yağlayıp hamurun bir parçasını yayın. Üzerini elmalı karışımla kaplayıp öteki hamurla kapatın.
Evvelden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın. Dilerseniz çikolata sosu eşliğinde sunabilirsiniz. Afiyet olsun.