Taban için
Dolgusu için
Üzeri için
Yulaflı bisküviyi mutfak robotunda sürükleyerek un haline getirin. Tereyağını eritip bisküviye ilave edin ve tekerrür karıştırın. Karışımı yağlı kağıt serili kelepçeli kek kalıbının tabanına bastırarak yayın. Derin dondurucuda bekletin. Elmaların kabuklarını ceddip rendeleyin ve derin bir kase içine alın. Bisküvileri ezerek un haline getirin ve rendelenmiş elmayla karıştırın. Pudra şekeri, ceviz ve küp biçiminde doğranmış kuru kayısıları ilave edip iyice yoğurun. Bisküvi tabanının üzerine bastırarak yayın ve tekerrür derin dondurucuya alın. Çikolatayı minik parçalara dağılın. Kremayı ısıtıp çikolataları içine ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. Soğuyan pastanın üzerine döküp en az 1.5 saat derin dondurucuda bekletmeye devam edin. Dilimleyip servis yapın.