Malzemeler
Muhallebi için
Üzeri için
Meyve olarak her gün her öğün neşeyle harcayabileceğiniz elma ile hazırlayacağınız tarifler. Elmaların kabuklarını atayıp tencereye alın. Yarısına gelecek biçimde su doldurun. Toz şekeri ilave edip kaynamaya vazgeçin. Elmalar yumuşayınca tencereden alıp çatalla ezerek püre haline getirin. Un, toz şeker ve sütü tencereye alıp devamlı karıştırarak pişirin. Ocaktan alınca vanilyayı ilave edip karıştırın. Bebe bisküvilerini soğuk süte daldırıp dikdörtgen bir kabın içine dizin. Üzerine elma püresini aktarıp yayın. Muhallebiyi de en üste yayın.Yumurta aklarıyla toz şekeri mikserle köpük oluncaya kadar iyice çırpın. Pastanın üzerine aktarıp evvelden ısıtılmış fırında üzeri hafif kızarıncaya kadar sertleşmeden pişirin. Buzdolabında 6-7 saat bekletin. Üzerine tarçın serpip dilimleyerek servis yapın.