Malzemeler
– 100-150 gr. bisküvi
– 3- 4 orta büyüklükte elma
– yarım su bardağı toz şeker
Krema İçin
– 3 yumurta sarısı (yumurta akları pastanın üzeri için)
– 3 çorba kaşığı nişasta
– 1 litre süt
Üzeri İçin
– 3 yumurta akı
– 4 çorba kaşığı toz şeker
Elmalar soyulup rendelenir, yarım su bardağı şekerle suyunu çekecek şekilde pişirilir.Bisküviler büyük dört köşe cam kaseye dizilir. Üzerine ılık elma püresi yayılır.Alüminyum olmayan bir tencerede 3 yumurta sarısı, 3 çorba kaşığı nişasta azar azar sütle ezilir. Sütün tamamı konup şekersiz olarak pişirilir. Karıştırarak soğutulur. Sonra elmaların üzerine yerleştirilir.3 yumurta akı, 4 çorba kaşığı toz şekerle çarpılıp katı kar haline getirilir. Kremanın üzerine yayılır.Cam kase ortadan daha az sıcaklıktaki fırına konup yumurta akları pembe olana kadar tutulur. Afiyet olsun.