Oda sıcaklığında tereyağını mikserle 5 dakika çırpalım.
Yumurta, şeker ve sütü ilave edip mikserle 2 dakika çırpalım daha sonra hakimiyetli olarak un, kabartma tozu, vanilya ve limon kabuğu rendesini ilave ederek son defa kıvam alana kadar mikserle çırpalım. Kıvamını size resimle göstereceğim.
Baton kalıba kesinlikle yağlı fırın kağıdı yerleştirelim, harcımızı içine aktarıp isteğe bağlı olarak üzerine 1 çay kaşığı tarçın ve 1 çay kaşığı toz şekeri karıştırıp serpelim fotoğrafta mevcut.
Son olarak kabuğunu ceddip dilimlediğimiz elmaları üzerine hoşça yerleştirelim. Artık fırına girmeye hazır.
Fırın ayarımız çok ehemmiyetli 160 derecede 50 dakika hakimiyetli pişirelim ilk 30 dakika kapağını hiç açmayalım. Afiyetler olsun.