Bir sos tenceresinde su ve limon suyunu karıştırın. Kabuklarını cetmeden ince dilimlediğiniz elmaları limonlu su karışımına ilave edin. 3-4 dakika, elmalar hafif yumuşayıncaya kadar pişirin. Milföy hamurunu bir merdane dayanağıyla ince açıp 6 şerit kesin. Kayısı reçelini ufak bir sos tenceresine alın. Üzerine üç yemek kaşığı su ilave edip ısıtın. Milföy hamuru şeritlerini yağlı kağıt serili bir zemine alın ve ısıttığınız kayısı reçelini fırça dayanağıyla sürün. Uç kısmına süzdüğünüz elmaları üst üste gelecek biçimde yerleştirin tarçın serpin ve elmaların yarısını hamurun kalan kısmıyla kapatıp gül biçimi verecek biçimde rulo sarın. Tüm malzeme bitene kadar aynı operasyonu yineleyin. Elde ettiğiniz elma güllerini muffin kalıplarına yerleştirin ve evvelden ısıtılmış 190 derece fırında 35 – 40 dakika pişirin. Üzerine pudra şekeri serpip ılık servis yapın.