Elmaları soyun ve 6 eşit dilime bölün. Çekirdeklerini aldıktan sonra her dilimi 5 eşit parçaya bölün.
Teflon bir tavaya tereyağını alın, tereyağı eriyince üzerine toz şeker serpin.
Harlı ateşte şeker eriyip rengi dönünceye kadar ara ara tavayı sallayarak pişirin.
Kahverengi olan şekere dikkatlice elmaları ve tarçını ilave edin. Bir spatula yardımıyla ara ara karıştırarak elmalar suyunu salıp çekinceye kadar pişirin.
Hafifçe yumuşayan elmaları ocaktan alın.
Krep için yumurta, süt, un, şeker ve tuzu birlikte çırpın.
Yanmaz yapışmaz bir tavayı sıvıyağ ile yağlayın fazla yağını peçete yardımıyla alın.
Kızdırdığınız tavaya yarım kepçe krep hamuru dökün, bir yüzü pişince diğer yüzünü çevirin.
Tüm krepler pişince içlerini hazırladığınız harçla doldurun. İsteğe göre pudra şekeri ve taze krema ile servis yapın. Afiyet olsun.