Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın. Ekmeği küp biçiminde doğrayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt döşeyip ekmekleri tepsiye yayın. 10 dakika fırında kızartın, tahta kaşıkla harmanlayıp 10 dakika daha kızartın ve soğumaya bırakın.
Domatesleri küp biçiminde doğrayıp geniş bir kaseye alın. Kırmızı soğanı arınıp ince ulusalar halinde dilimleyin. Sarımsakları ezin, maydanozu yıkayıp kıyın. Soğan ve sarımsağı domateslere ilave edin. Kızarttığınız ekmekleri ve maydanozu ilave edip usulca karıştırın.
Zeytinyağı, sirke, tuz ve tozbiberi minik bir kasede karıştırın. Hazırladığınız sosu salatanın üzerine dolaştırarak döküp servis yapın. Afiyet olsun.