Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %-0,81
  • BIST
    %-0,29
Ekmek Arası Hamsi Tava

Ekmek Arası Hamsi Tava

Tarifin Hikayesi

Ekmek Arası Hamsi Tava Tarifi İçin Malzemeler

  • 500 gram hamsi (ayıklanmış, yıkanmış)
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ (kızartmak için)
  • Kıvırcık
  • Roka
  • Soğan söğüş
  • Limon
  • Ekmek

Ekmek Arası Hamsi Tava Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Mısır unu ve tuzu bir tabağa alıp karıştırın. Balıkların iki tarafı da açık olacak şekilde mısır unu ile kaplayın. Fazla unu silkeleyin.
  2. Uygun bir tavada sıvı yağını kızdırın. Balıkları ekleyip iki tarafını da kızartın. Yağın kızgın olmasına dikkat edelim.
  3. Fazla yağı çekmesi için havlu kağıt serili servis tabağına alın.
  4. İstediğiniz malzemelerle birlikte ekmek arası servis yapın. Afiyet olsun🌸.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın