Hamuru için su ve tereyağını tencereye alın bir cimdik tuz alıp tereyağ erince unu ekleyelim iyice karıştırarak pişirelim güzelce un kokmasın.
Hamuru 10 dakika kadar kenarda soğumaya bırakalım. Hamur soğuyunca 4 yumurtayı tek tek iyice çırparak kıralım.
Bütün yumurtaları tek tek kırmamız önemli. Hamuru hazırladıktan sonra sıkma torbasına alalım ve yaglı kagıt koyduğumuz tepsiye eşit aralıklı sıkalım. En sonunda suyla kenarlarını düzeltin.
Önceden ısıtılmış 160 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim.
Kremayı hazırlamak için 1 paket krem şantiyi süt ile mikserle çırpın ve 20 dakika dolapta bekletin. Pişen eklersin hamurların bıçakla kenarında keselim.
İçlerini krema ile sıkma torbasıyla sıkalım ve erittiğimiz çikolataya batıralım. Beyaz çikolatayı da eritip üzerine süs yapabilirsiniz. Afiyet olsun❤️