Öncelikle tereyağını eritip içerisine çikolataları atıp onları da eritip soğumaya vazgeçiyoruz.
Çırpma kabına yumurtaları ve şekeri alıp iyice çırpıyoruz.
Çırpılan yumurtaya vanilya ve tuzu ilave edip çırpma harekâtına devam ediyoruz.
Ardından erimiş tereyağ ve çikolatayı karışıma ilave edip çırpıyoruz ve kalan un kakaoyu da ilave edip tel dayanağıyla hoşça birbirine geçene kadar çırpıyoruz.
Borcama yağlı kağıt serip karışımı döküp üzerini dilediğimiz gibi ziynetliyoruz.
Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dk arası hakimiyetli pişiriyoruz. Ben aralıksız yaptığım için iki biçimini de görsellere ilave ettim. Sınayacaklara afiyet olsun