Yeniliklerden ilk siz haberdar olun.
Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun.
Gelişmelerden uzak kalmayın
Daha Sonra
İzin Ver
Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.
DOLAR
%0,22
EURO
%0,94
ALTIN
%-1,21
BIST
%0,94
İstanbul
Ankara
izmir
Adana
Adıyaman
Afyon
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Mersin
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şanlıurfa
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
TARİH: 25.11.2024
ÜYE GİRİŞİ
KAYIT OL
Anasayfa
Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar
Şerbetli Tatlılar
Pasta Tarifleri
Meyveli Tatlılar
Kek Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Çikolatalı Tatlılar
Karışık Tatlı Tarifleri
Diyet Tatlılar
Hakkımızda
İletişim
»
Tatlı Tarifleri
»
Dünyanın En Kolay Tatlısı
Facebook
Twitter
Google+
22 Mayıs 2021
0
195
+
-
Dünyanın En Kolay Tatlısı
Dünyanın En Kolay Tatlısı Tarifi İçin malzemeler
Kreması için;
500 ml süt
2 yemek kaşığı dolusu un
2 yemek kaşığı dolusu nişasta
1 çay bardağı şeker
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 kutu vanilya
Üzeri için;
Çikolata sos veya pudra şekeri
Süslemek için;
Toz fıstık
Toz fındık
10 adet kare milföy hamuru
Dünyanın En Kolay Tatlısı Nasıl Yapılır?
Muhallebisi için vanilya ve yağ hariç tüm malzemeler tencereye alınarak hoşça karıştırılır.
Ocağa alınarak koyu bir kıvam alana kadar pişirilir.
Koyu kıvam aldığında içerisine vanilya ve yağ ilave edilerek soğumaya alınır.
Milföy hamuru oda sıcaklığına geldiğinde 8 kareye bcan vererek tepsiye dizilir.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
Milföyler soğuduktan sonra araları açılarak soğuyan muhallebiden koyularak kapatılır.
Tatlının üzerine isterseniz soğumuş olan çikolata sos dolaştırılarak süslenir
1-2 saat dinlendirildikten sonra tatlımız servise hazır afiyet olsun ☺️
Sosyal Medyada
Paylaşın:
Like
Tweetle
+1
Pinterest
Linkedin
Etiketler:
Dünyanın En Kolay Tatlısı Tarifi: Dünyanın En Kolay Tatlısı Nasıl Yapılır? | Lezzet
İlginizi Çekebilir
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Nar Peltesi
Önceki Yazı
Ahududulu Çikolatalı Pasta
Sonraki Yazı
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
BİRDE BUNLARA BAKIN
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Tam Ölçülü Un Helvası
Suffle
Cevizli Bulut Kek
Waffle Tarifi
Fırında Sütlaç
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
Cevizpare Tatlısı
Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?
Cevabı iptal etmek için tıklayın.
Yorum yazmak için
giriş
yapmalısın
1
Ataşehir Escort Bayanlarını: atasehirescortlari.com ‘da bulabilirsiniz.
2
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
3
Tam Ölçülü Un Helvası
4
Suffle
5
Cevizli Bulut Kek
6
Waffle Tarifi
7
Fırında Sütlaç
8
Bol Soslu Islak Kek (Pastane Usulü)
9
Böyle Tiramisu Yemediniz (Videolu)
10
Cevizpare Tatlısı