Malzemeler
İç harcı için
Şerbeti için
Üzeri için
Unu büyük bir hamur yoğurma kabına eleyin. Ortasını çukur biçiminde açın. 3 yumurta sarısını ilave edin. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, tuz ve kabartma tozunu ilave edip orta sertlikte bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru bir zaman dinlendirin. Su ve şekeri 10 dakika kaynatıp şerbeti hazırlayın. Şerbet kaynadıktan sonra yarım limonun suyunu ilave edin ve ocağı kapatın. Şerbeti soğuması için bekletin. Ceviz, badem, Hindistan cevizi ve tarçını bir kasede karıştırın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avuç içinizde yassı şekilde açın. Harçtan bir parça ilave edip hamurun iki ucunu karşılıklı kapatın. Hafifçe sıkıp hamurları yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Soğuttuğunuz şerbeti fırından çıkardığınız hamurların üzerine dökün. Şerbeti sürükleyene kadar bekletin. Üzerine Hindistan cevizi serpip servis yapın.