Unu büyük bir hamur yoğurma kabına eleyin. Ortasını çukur şeklinde açın. Yumurta sarılarını ilave edin. Oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, tuz ve kabartma tozunu ekleyip orta sertlikte bir hamur elde edene kadar yoğtümörün. Hamuru bir süre dinlendirin.
Su ve şekeri 10 dakika kaynatıp şerbeti hazırlayın. Şerbet kaynismiktan sonra yarım limonun suyunu ekleyin ve ocağı kapatın. Şerbeti soğuması için bekletin. İç harcı için ceviz, badem, Hindistan cevizi ve tarçını bir kasede karıştırın.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avuç içinizde yassı biçimde açın. Harçtan bir parça ekleyip hamurun iki ucunu karşılıklı kapatın. Hafifçe sıkıp hamurları yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Soğuttuğunuz şerbeti fırından çıkardığınız hamurların üzerine dökün. Şerbeti çekene kadar bekletin. Üzerine Hindistan cevizi serpip servis yapın.