Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Dört Katında Ayrı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tarifi

Dört Katında Ayrı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tarifi

Dört Katında Ayrı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 koli burçak bisküvi
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3,5 su kadehi süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 tatlı kaşığı nişasta
  • 1 koli vanilya
  • 1 çay kadehi toz şeker
  • 1 su kadehi toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 koli krema
  • 60 gr bitter çikolata
  • 1 koli krema
  • Toz antep fıstığı

Dört Katında Ayrı Lezzet Olan Bir Pasta Çikolatalı Burçak Bisküvili Karemelli Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bisküvileri robottan geçirip eritilmiş tereyağı ile karıştırın.
  2. Kare borcama bir kaşık dayanağı ile bastırarak yayın birinci katı hazır.
  3. İkinci katı için uygun bir tencereye muhallebi malzemelerini koyun ocağa alın koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin ocaktan alın.
  4. Bisküvinin üzerine dökün buzdolabına kaldırın.
  5. Üçüncü katı için uygun bir sos tenceresine şekeri koyun.
  6. Ocağa alın.
  7. Şeker eriyip karamelize olunca tereyağı ve kremayı ilave edin.
  8. Şeker eriyene kadar karıştırın.
  9. Ilıyınca muhallebinin üzerine dökün buzdolabına kaldırın.
  10. Dördüncü son katı için uygun bir sos tenceresine kremayı koyun ocağa alın.
  11. Krema ısınınca çikolatayı ilave edin çikolata eriyene kadar karıştırın.
  12. Karamelin üzerine dökün.
  13. Buzdolabına kaldırın 3 saat sonra antep fıstığı ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun ⭐⭐⭐⭐⭐.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın