Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %1,50
  • BIST
    %1,94
Dondurma Tadında Kuru İncirli Parfe

Dondurma Tadında Kuru İncirli Parfe

Dondurma Tadında Kuru İncirli Parfe Tarifi İçin Malzemeler

  • 6-7 adet Kuru incir
  • Yarım kadeh şeker
  • 1 su kadehi su
  • 3 kadeh süt
  • 3 kaşık un
  • 2 kaşık nişasta
  • 1 adet Vanilya
  • 1 adet krem şanti ve 1 kadeh süt
  • 1 limon rendesi

Dondurma Tadında Kuru İncirli Parfe Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle incirleri minik doğrayın. Yarım su kadehi şeker ve 1 kadeh suyla pişirin.
  2. Yumuşayınca blendırla iyice ezin.
  3. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Kalıba denk biçimde yayın. Kalıbı dondurucuya kaldırın.
  4. En az 1 saat donmalı.
  5. Muhallebi için yazılan malzemeleri karıştırın. Kaynayınca ocaktan alın.
  6. Krema için, krem santi, süt ve limonun rendesin çırpın.
  7. Limonu rendelerken sarı kısmi kullanın. Limonun beyaz kısmı acı tat veriyor.
  8. Şimdi gizeme geldi bu üç lezzeti birleştirip voltran oluşturmaya

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın