İç harcı yuvarlak hale getirip buzluğa atıyoruz. Pirinç ununu ve kakao tozunu bir kasede karıştırıyoruz ve şekeri ilave ediyoruz tekerrür karıştırıyoruz.
Suyumuzu çok yavaş bir biçimde malzemeler birbirine girene kadar çırpıyoruz. Elde ettiğimiz karışımın üstünü alüminyum folyo ile kapatıyoruz.
Mikrodalgayı 3 DAKİKA 15 SANİYE ye ayarlıyoruz ve kaseyi içine koyup çalıştırıyoruz. Bu arada donmuş olan iç harcını çıkarıp bir kenara koyuyoruz. Yoğuracağımız alana çok az mısır nişastası serpiyoruzellerinize de alın, hamuru ele yapışan bir kıvam ve elleriniz azıcıkçık yanacak :
Isınan hamuru ellerimize nişasta alıp çok süratlice 10 sn topluyoruz.
Elimize iç harcından azıcık daha büyük hamur alıp ve yuvarlıyoruz.
Sonra açıp bütün ortasına iç harcı koyup uçlardan kapatıyor ve avuçlarımızın ortasından bastırıyoruz. Topumuzu mısır nişastasına daldırıp çıkartıyoruz ve dikiş kısmı altta kalıcak biçimde buzluk kabına koyuyoruz. 30 dakika sonra yenebilir