2 çorba kaşığı fındık kreması Nutella, çokokrem vb.
1 tepeleme çorba kaşığı salep
Dondurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Bisküvili yapacaksanız evvel bisküviyi rondada azıcık sürükleyerek başlıyoruz. Ben toz haline getirdim ağza gelsin derseniz azıcık daha parçalı vazgeçebilirsiniz onu bir kaseye alalım.
Kalan tüm malzemeyi yeniden rondoda yüksek süratte 5 dk karıştıralım krem santi sıvılığını yitirip köpük köpük olunca kırık bisküvilerle köpüğünü söndürmeden karıştırıp deepfrize dayanıklı bir kaba alıp bir kaç kere tezgaha vurarak düzleyelim.
Üzerini damla çikolatayla kaplayıp 12-18 saat arası dondurucuda bekletelim. İşte hazır afiyet olsun.