Derin bir yoğurma kabına yumurta sarılarını alıp hafifçe çırpın. Yoğurt, süt, ayçiçek yağı ve karbonatı ekleyip iyice karıştırın. Unu azar azar ekleyip yumuşak ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru 6 bezeye bölün. Her bezeden ceviz büyüklüğünde 10 beze hazırlayıp yuvarlayın ve üzerini nemli bir bezle kapatın.
Her bir bezeyi nişasta ile tabak büyüklüğünde açın. Hepsini üst üste dizip tepsi büyüklüğünde açın ve su bardağı ağzı ile daireler kesin. Ortalarına 1 tatlı kaşığı iri çekilmiş Antep fıstığı ekleyin. Yarım daire şeklinde katlayıp kenarlarına hafifçe bastırın. Hamurlar bitene kadar işlemi tekrarlayın.
Tereyağını köpürene kadar kaynatın ve kaşık yardımıyla tatlıların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirin. Şerbet için şeker ve suyu 10 dakika kaynatın. Limon suyunu ekleyip şerbeti ılınmaya bırakın. Fırından çıkardığınız tatlılar ılınınca yine ılık haldeki şerbeti üzerine gezdirin. Tatlılar şerbeti çekene kadar tepsinin üzeri kapalı olarak bekletin. Servis yapın.