Ardından toz çikolata sosunu boşalttıktan sonra iyice karıştırıp tencerenin altını açın ve başından bölmeden karıştırmaya devam edin.
Koyulaşınca altını kapatıp soğumaya vazgeçin ara ara karıştırın ki sıcaklığı gitsin.
Şimdi gizeme kekimizde, yumurtanın beyazını ayırın sarışını da ayrı bi kaba ilave edin ve üstüne 2 yemek kaşığı su ilave edin ve köpük olana kadar karıştırın.
Sonra şekeri ilave edin karıştırın şeker eriyince kalan tam malzemeleri ilave edip karıştırın.
Yumurtanın akını da beyazlaşana kadar mikserle çırpın ve kekin öbür hazırladığımız harcın içine az az ilave edip yavaşcana karıştırın şayet ki süratli karıştırırsanız şişkinliği sönecektir.
Son olarak borcama azıcık yağ sürün kek harcını da tam tepsiye yayın ve iki kere tepsiyi hafif kaldırıp yere vurun ki içinde oluşan baloncuklar patlasın.
Evvelden ısıtılmış 180 c fırına atın 20 dakikadan sonra kürdanla hakimiyet edin şayet ortası azıcık daha istiyorsa 5 dakika daha vazgeçin kekimizde piştikten sonra çatalla delikler açın ve sütle nemlendirin ve soğumaya vazgeçin.
Sonra gizeme geldi kremşantiye, sütü derin bi kaba boşaltın ve üstüne kremşanti ilave edip koyulaşana kadar çırpın koyulaştığında hindistan cevizini ilave edip tekerrür karıştırın ve buzdolabında kek soğuyana kadar dinlendirin.
Kek soğuduktan sonra kremŞantiyi kekin heryerini kapatacak biçimde sürün ve son olarak soğumuş sosu da üzerine dökün ve dinlendikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun