Deniz levreği filetosunu hazırlamak için; yapışmaz yüzeyli bir tavada 10 g tereyağını eritin. Levrek filetosunun her iki suratını da damgalayın. Yağlı kağıt serili bir fırın kabına alarak üzerine 10 ml zeytinyağı gezdirin ve evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
Karnabahar püresi için; fırında pişirmiş olduğunuz karnabaharları bir kaba alın. Üzerine ılık kremayı ve tereyağını ilave edip iyice ezerek püre haline getirin. Servis yapılana kadar ılık kalmasını sağlayın.
Siyah zeytinleri yağlı kağıt serdiğiniz bir fırın kabına yayın. Evvelden ısıtılmış 120 derece fırında iyice kuruyana kadar pişirin. Soğuduktan sonra robottan geçirip toz haline getirin.
Ayrı bir tavada 5 ml zeytinyağını ısıtın ve çeri domatesleri ilave edip birkaç dakika soteleyin. Minik bir sos tavasında tereyağını eritip, orta kısık ateşte hafif renk alana kadar pişirin.
Bir servis tabağına evvel karnabahar püresini yayın. Üzerine sırasıyla sotelediğiniz çeri domatesleri, brokolileri ve pişirdiğiniz balığı yerleştirin. Toz haline getirdiğiniz siyah zeytini serpin ve esmer tereyağını gezdirip servis yapın.