Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %-0,30
  • BIST
    %-1,01
Daha Önceki Kaşar Peynirli Ve Bezelyeli Bulgur Pilavı

Daha Önceki Kaşar Peynirli Ve Bezelyeli Bulgur Pilavı

Daha Önceki Kaşar Peynirli Ve Bezelyeli Bulgur Pilavı Tarifi İçin malzemeler

  • 2 su kadehi kepekli bulgur
  • 1 su kadehi az haşlanmış bezelye
  • 7~8 dal ince kıyılmış dereotu
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
  • 1 çay kadehi rendelenmiş daha önceki kaşar peyniri
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 su kadehi sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber

Daha Önceki Kaşar Peynirli Ve Bezelyeli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır?

Zeytinyağını tencerede ısıtın. Yıkadığınız kepekli bulguru ilave edip 3-4 dakika orta ateşte soteleyin. Bezelye ile rendelenmiş limon kabuğunu ilave edip karıştırın. 3 su kadehi sıcak su veya tavuk suyu, tuz ve karabiberi ilave edip kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Bulgur pişince kağıt havlu ile üzerini kapatıp ocaktan alın ve 20 dakika dinlendirin. Pilavın üzerine kıyılmış dereotunu ilave edip karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine kaşar peyniri serpip servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın