24 adet muffins kağıdını kalıplarına yerleştiriyor fırınımızı 170 derece alt üst ayarda ısıtıyoruz.
Daha sonra çırpma kabına yumurta ve şekeri alıp mayonez gibi olana dek hoşça çırpıyoruz.
Üzerine akışkan yağını ilave edip 4-5 saniye düşük süratte çırpıp sütünü ekliyoruz.
Tekerrürden çırpıp, kakao ve vanilyasını eleyerek hamura katıp kısacık daha çırpıyoruz.
Un ve kabartma tozunu eleyerek son kere çırpıp damla çikolata ekliyoruz katı olmayan bir harç elde ediyoruz.
Tüm hamuru 24 denk parçaya muffin kağıtlarına paylaştırarak tamamlıyoruz.
İlk tepsiyi fırına verip alttan ikinci rafta 25 dakika pişirip 5 dakikada orta rafta pişirdim.
İkinci tepsiyi koyuyoruz. Bizde bu sırada kremasını hazırlıyoruz. Bunun için; dar ve derin bir kaba nutellayı alıyoruz.
Üzerine benmari biçimde erittiğimiz çikolataların tümüne ilave ediyoruz ve mikserle tamamen karışana dek 2 dakika çırpıyoruz.
Kaşık ile karıştırıp tabanınında tamamen karıştığını hakimiyet ettikten sonra üzerine soğuk akışkan kremamızı döküyoruz.
Mikserle yine 2-3 dakika çırpıp 40 dakikalığına buzdolabına kaldırıyoruz Sıvı kıvamda cıvık bir çikolata oluyor dolaptan ara ara 2 -3 kere çıkarıp çikolatayı karıştırmanızı öneririm.
Vakit sonunda kremayı mikserle azcık çırpıp dahada koyulaştırıyoruz ve istediğimiz kıvama gelince krema torbasına koyup keklerimizin üzerine sıkarak dekor veriyoruz. Ben üzerlerini yiyecek simi ile süsledim siz dilediğiniz biçimde dekor edebilirsiniz.