Kuvertür ya da hazır çikolatalı ya da vanilyalı glazür
Pasta süsü
Dondurma çubukları
Çubukta Kek Tarifi Yapılışı
İlk olarak 40 x 30 cm’lik dikdörtgen bir kalıbı veya borcamı yağlı kağıt ile kaplayın.
Fırını 180 dereceye ayarlayın.
Kek malzemelerini mikser ile çırpın ve tepsiye döküp spatula veya bıçak yardımı ile düzleştirin.
Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.
Kek tamamen soğuduktan daha sonra ufak dikdörtgenlere kesip yağlı kağıdın üzerine koyun.
tanesine minimum ortasına kadar dondurma çubuğu saplayın.
Kuvertür veya hazırlanmış glazürü eritip kaşık yardımı ile keklerin üzerlerini ve dilerseniz yanlarını çikolata ile kaplayın.
Pasta süsü serpiştirip çikolatanın donması ve kekin sertleşmesi için en 2 saat bekleyin.Daha fazla tanımlama için instagram tubas_kitchen_tr den takip edebilirsiniz 😊.