Malzemeler
Üzeri için
Kremayı ufak bir sos tenceresine alın. Vanilya çubuğunu bıçakla kesip içindeki çekirdekleri çıkartın ve kremaya ilave edin. Orta ateşte karıştırarak baloncuklar çıkmaya başlayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alarak 15 dakika bekletin.
Yumurta sarılarını, tuz ve şekeri mikserle çırpın. Bir yandan karıştırarak kremaya ilave edin. Karışımı ufak kaselere yada krem brülee kaplarına paylaştırın. Üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Tepsiye dizin ve kaselerin yarısına gelecek kadar sıcak su ilave edin. 180 dereceye ayarlı fırında 35 dakika pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya vazgeçin.
Kaseleri buz dolabına alarak 3 saat bekletin. Servisten evvel üzerlerine bolca esmer şeker serpip pürmüz ile yakın. Ahududu ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.