İlk evvel bir kaba şeker ve yumurtayı alıyoruz iyice köpürene kadar çırpıyoruz. Daha sonra sütü kakao kabartma tozu ve vanilya unu ilave edip çok az karıştırıp yağlı kağıt serili kelepçe kalıbımıza döküyoruz.
180 derece evvelden ısıtılmış fırına kekimizi alıyoruz. Takribî 30 dakika fırını açmadan vazgeçiyoruz daha sonra kürdan takviyesiyle hakimiyet ediyoruz.
Kekimiz piştikten sonra 1 kadeh sütümüzü döküp kenara alıyoruz sonra ara krema için bir koli kremşanti ve sütümüzü çırpıyoruz.
Daha sonra hindistan cevizi pudra şekeri de döküp pişen soğuyan kekimizin üzerine denk bir biçimde yayıyoruz daha sonra çikolata için 1 koli kremayı cezveye alıp ocakta kaynatmadan yalnızca ısıtıyoruz.
Daha sonra çikolatalarımızı döküp iyice eriyene kadar karıştırıyoruz kremanın en son tabakaya döküyoruz dolaba katıyoruz afiyetle yiyoruz.