Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpın. Daha sonra bir çay kadehi sütü koyduktan sonra un, kakao, vanilya ve kabartma tozunu ilave edin. T
üm malzemeleri hoşça karıştırın ve yağlı kağıt serili kelepçeli kalıba aktarın.
Evvelden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz. Pişen keki fırından aldıktan sonra soğumaya vazgeçin.
Üzeri için kremşanti ve sütü koyulaşana kadar çırpın. Hindistan cevizi ilave edip karıştırın.
Ganaj için akışkan kremayı kaynama noktasına gelene kadar ısıttıktan sonra çikolatayı ilave edip eriyinceye kadar karıştırın.
Soğuyan keki sütle nemlendirip hazırladığınız kremşantiyi üzerine hoşça yayın. Soğumuş çikolatalı ganajı kekin üzerine döküp dolapta 3-4 saat dinlendirdikten sonra dilediğiniz gibi süsleyip servis yapabilirsiniz afiyet olsun.