İlk olarak derin bir kasede kremşantileri süt ile çırpalım hazırlayalım ve içine hindistan cevizini döküp iyice şantiyi kaşık yardımıyla karıştıralım.
Eğer pudra şekeri kullanmak isterseniz onuda ekleyip elimizle iyice hamur yoğurur gibi yoğuralım.
Şimdi bu fit bir tarif değil gördüğünüz gibi bol kalorili o yüzden şekeri damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.
Şimdi yoğurup toparlama bitince elimizle cocostar 🥥 formu vererek bir tabağa dizelim ve buzdolabına kaldıralım en az 1 saat beklesin.
Sonrasında çikolataları kırıp benmari usulü eritelim ve iki çatal yardımıyla cocostarları çikolataya batırıp fazla çikolatasını akıtıp ızgara üstüne alalım.
Kalan çikolatayıda bir poşete alıp üzerine çizikler yaparak bu şekilde buzdolabına kaldıralım iyice soğuyup çikolatası donduktan sonra yemeye hazır. Afiyet olsun😃.