Üzeri için
İç harcı için yıkayıp kuruladı��ınız iki elmanın kabuklarını atayarak küp doğrayın. Tereyağını bir tavada eritin. Küp doğradığınız elma, tereyağı, esmer şeker ve toz tarçını ilave ederek 10 dakika pişirin. Kalan 6 elmanın üzerlerini yuvarlak biçimde kesip kestiğiniz kısımları kapak olarak kullanmak üzere kenara ayırın. Bir tatlı kaşığı desteğiyle içlerini reyin. Pişirdiğiniz harçla içlerini doldurun. Üzeri için zorunlu tüm malzemeleri geniş bir kaba alıp tüm malzeme aynılaşıncaya kadar karıştırıp elmaların üzerine paylaştırın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine elmaları ve kapak için ayırdığınız elmaları koyun. Evvelden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin ve sıcak servis yapın.