Soğanın kabuklarını atayıp yemeklik doğrayın. Pırasayı ve kırmızı kapya biberini ince jülyen doğrayın. Ispanağı arınıp yıkayın ve kocaman doğrayın. Bir tencerede cibez otu, deniz börülcesi, radika, hardal otu ve şevket-i bostanı sırasıyla haşlayın. Isırgan otunun yapraklarını arının. Eldiven takın ve tuzla ovup yıkayın. Yeşil soğan, maydanoz, dereotu ve taze naneyi ince kıyın.
Zeytinyağını bir tavaya alıp yemeklik doğradığınız soğan ve pırasaları soteleyin. Kırmızı kapya biberi, yeşil soğan ve ıspanağı ilave edip birkaç dakika daha soteleyin. Tüm malzemeleri ilave edip karıştırarak pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp ocaktan alın. Üzerine lor peyniri serpip servis yapın.