Waffle için
Kreması için
Üzeri ve arası için
Waffle için tereyağı ve pudra şekerini geniş bir karıştırma kabına alın. Bir mikser takviyesiyle krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Kalan malzemeleri ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpmaya devam edin. Waffle harcından bir kepçe kadar alarak hafif yağladığınız waffle aygıtına yayın ve iki tarafını da pişirin. Tüm harç bitene kadar aynı harekâtı yineleyin. Kreması için jelatin yapraklarını bir kaseye alın. Üzerine soğuk su ilave edin ve çözülmesi için 5-6 dakika kadar bekletin. Bir sos tenceresinde kremayı ısıtın ve jelatini ilave edip iyice eritin. Toz şeker, ricotta peyniri ve tereyağını geniş bir karıştırma kabına alın. Üzerine jelatinli kremayı ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar bir mikser takviyesiyle çırpın. Katılaşması için 15 dakika buzdolabında bekletin. Çilekleri ortadan ikiye ufalan. Servis tabağına bir waffle yerleştirin üzerine krema sürün ve kestiğiniz çilekleri dizin. Tüm waffle hamurları bitene kadar aynı harekâtı yineleyin. Üzerini pudra şekeri serpin ve tam çilek ile süsleyerek servis yapın.