Malzemeler
Kreması için
Üzeri için
Yumurtaları ve şekeri derin bir kaba alıp 7-8 dakika çırpın. Üzerine elenmiş un, hamur kabartma tozu, kakao ve şekerli vanilin ilave edip spatula ile karıştırın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine döküp yayın. Evvelden ısıtılmış 160 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Krema için tencereye süt, pudra şekeri, un ve yumurta sarısını ilave edip karıştırın. Orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın. Koyulaştıktan sonra ocaktan alıp üzerine şekerli vanilin ve labne peynirini ilave edip karıştırın. Soğuttuğunuz kekten kare dilimler kesin. Hazırladığınız kremayı üzerine sürüp çilek dilimlerini ilave edip Antep fıstığı serpin. Üçgen olacak biçimde ikiye katlayın. Üzerine kakao serpip servis yapın.