Malzemeler
Üzeri için
Tabanı İçin
Yapılışı
Vanilya ve margarin hariç diğer malzemeleri derin bir tencereye alıp bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak koyulaşıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ocaktan almaya yakın margarin ve vanilyayı ilave edip karıştırmaya devam edin, yağ eriyince altını kapatın yağlı kağıt serilmiş büyük boy fırın tepsisine bolca Hindistan cevizi serpip ,üzerine muhallebiyi dikkatlice dökün. Eşit şekilde yayın soğumaya bırakın. Bu arada krem şanti ve sütü koyulaşana kadar çırpın muhallebi iyice soğuyunca üzerine krem şantiyi döküp bir spatula yardımıyla düzgünce yayın. Buzdolabında bir gece dinlendirdikten sonra istediğiniz büyüklükte kesip katlayarak servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.