Malzemeler
Üzeri için
Fırını 190 dereceye ayarlayın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartıp oda sıcaklığında 15-20 dakika bekletin. Yumurta sarısı ve suyu bir kapta çırpın. Kocaman olan çileklerden dört dilim kesin ve kalp biçimi verin. Kalan çilekleri ufak doğrayın. Milföy hamurlarını merdane ile inceltin ve 6.5 cm x 9 cm miktarlarında kesin. Hamurların dört tanesinin orta kısmına 1 tatlı kaşığı kadar fındık kreması yayın. Üzerine çilek reçeli ve ufak doğranmış çilekleri ilave edin. Orta kısımlarına kalp biçimli çilek yerleştirin. Öteki dört hamurun orta kısmını kalp biçiminde kesin ve çileği ortalayacak biçimde üzerlerine kapatın. Kenarlarına çatalla bastırın. Tepsiye dizin. Üzerine yumurta karışımından sürün ve isteğe göre file badem ve toz şeker serpiştirin. Kızarıncaya kadar pişirin. Pudra şeker serpiştirerek servis yapın.