Önce şeker ve yumurtayı çırpıyoruz. Sonra süt, yağ, vanilya ekliyoruz. Un ve kabartma tozunu da ekleyip pişirmek için 150-200 derece arası fırına veriyoruz.
Elmayı blendardan geçiriyoruz. Biraz süt ekleyerek karıştırıyoruz.
Kremşanti ve sütü çırpıyoruz ve buzluk yada dolaba koyuyoruz.
Çilekleri temizleyip istediğimiz şekilde doğruyoruz.
Pandispanya pişip dinlendikten sonra ortadan ikiye ayırıyoruz.
Süt ve nescafeyi karıştırıp (Süt tozuda olabilir) kekin kesilmiş bölümüne kaşık yardımıyla damlatıyoruz.
İçine püreyi sürüyoruz. Soğuyan kremşantiyide onun üstüne sürüyoruz ve doğramış olduğumuz çilekten (İsteğe bağlı badem vb. ) koyuyoruz ve kekin diğer bölümünü koyuyoruz.
Üstüne kremşantiyide tekrardan koyduktan sonra istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz (Ben çilek ve badem ile süsledim) Afiyet olsun