Bisküvileri bölün. Kırıntıları tatlı kaplarının tabanına denk biçimde bastırarak yerleştirin. Krem şanti ile pudra şekerini çırpın ve katılaşmas�� için buzdolabında bekletin. Ayrı bir kapta krem peynir ve şekeri çırpın. Çilekleri bir mutfak robotu ile püre haline getirin. Sıcak suyu ve jelatini ilave edip tekerrür robottan geçirin. Püre halindeki çilekleri krem peynir karışımına ilave edip çırpın. Krem şantinin yarısını karışıma ilave ederek hafifçe karıştırın.
Çilekli karışımı tatlı kaplarına denk biçimde paylaştırın. Bir kaşığın art ile düzleştirin. Kalan bisküvi kırıntılarını çilekli karışımın üzerine yayın. Krema torbası ile kalan krem şantiyi parfelerin üzerine sıkın. Karışımın soğuması için en az 1 saat buzdolabında bekletin. Üzerine kurabiyeleri koyup pasta ziyneti serperek servis yapın.