Yarım kilogram çileği ayıklayıp yıkadıktan sonra üzerine pudra şeker serpip el blenderi ile pürüzsüz oluncaya kadar çekin. Pasta tabanını sırça servis kasesinin genişliğine göre kesin. Ya da kenarları yüksek kalacak biçimde hiç kesmeden kupa yerleştirin. Kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtıp ocaktan alın. Beyaz çikolatayı kırarak ilave edin ve karıştırın. Çikolata eridikten sonra buzdolabında soğutun. Soğuyunca mikser dayanağıyla çırpın. 1 koli krem şantiyi 1 çay kadehi süt ile iyice çırpın ve beyaz çikolatalı kremaya ilave edip tekerrür çırpın. Son olarak üzerine hazırladığınız çilek püresinin yarısını ilave edip tekerrür çırpın. Kasenin kenarlarına dilimlenmiş çiekleri dizin. Üzerine kalan çilek püresini sürün. Antep fıstığının yarısını serpin. Hazırladığınız kremayı krema sıkma aparatı ile pürenin üzerine sıkın. Çilek dilimleri ve kalan antep fıstığı ile süsleyin. Soğutup servis yapın.