Ben şantili ve meyveli tariflerde hangi meyveden yapacaksam o meyvenin sütü ile şantiyi çırpıyorum. Yoğun bir aroması ve harika bir tadı oluyor. muzlu, kakaolu, çilekli gibiBunuda çilekli süt ile yapıyorum.
Üretimi gayet kolay,Soğuk çilekli süt ve kremşantiyi kabarıncaya kadar çırpın.
İçine damla çikolata, minik minik doğranan çilek ve elle kırdığımız rondo büsküvi ilave edip karıştırın.Ben bu kere tek şahsiyet cup cake kalıbına koyup biçimi düzgün olması için muffin kalıbında dondurucuya koydum. Ve dondurucuya koymadan en son rondo büsküviyi süte daldırıp hepsinin üzerine birer tane dizdim.
Dondurucuda en az iki üç saat vazgeçiyoruz.
İstediğiniz zaman çıkarıp, dilediğiniz gibi süsleyip servis yapabilirsiniz.