İlk olarak burçak bisküvileri robotta sürükleyip un haline getiriyoruz. Daha sonra un haline getirdiğimiz bisküviler ile yağı ve sütü karıştırın.
Yağlı kağıt geçirilmiş kelepçeli kalıbımızın içine döküp kaşıkla sıkıştırıyoruz ve yarım saat buz dolabında bekletiyoruz.
Bu sırada bizde ayrı bir kabın içine yumurta şeker nişasta un labne vanilya ve limon kabuğu rendesini atıp mikserle karıştırıyoruz.
Sıvı bir kıvam olunca ve kalıbımıza döküp yanına bir ısıya dayanıklı kapta su koyup evvelden 10 dakika ısıttığımız 150 derece fırında 60 dakika pişiriyoruz.
Üstü hafif renk almaya başlayınca fırını kapatıp yarım ağzı sarih biçimde 1 saat bekletiyoruz. Soğuduktan sonra buzdolabına koyup bir gece dinlendiriyoruz. Afiyet olsun