Bilgi
Web sitemize hoşgeldiniz.

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %0,16
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %1,15
Çilek Ve Elma Sulu Jöle

Çilek Ve Elma Sulu Jöle

Çilek Ve Elma Sulu Jöle Tarifi İçin malzemeler

  • 200 gr kırmızı üzüm
  • 100 gr çilek
  • 300 ml elma suyu
  • 50 gr toz şeker
  • 2 yemek kaşığı toz jelatin
  • 250 ml soğuk su

Çilek Ve Elma Sulu Jöle Nasıl Yapılır?

Kırmızı üzümleri ve çilekleri bol suyla yıkayın. Ezerek püre haline getirin ve suyunu süzün. Elma suyuna ilave edip bir tencereye alın. Kısık ateşte ısıtın. Toz jelatin ve şekeri ilave edip eriyene kadar karıştırın. Tencereyi ateş üzerinden alıp soğuk suyu ilave edip tekerrür karıştırın. Meyve sulu jöleyi kalıplara doldurup oda ısısına geldikten sonra buzdolabından 3 saat bekletin. Dilerseniz taze meyvelerle süsleyip servis yapın.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın