Malzemeler
Üzeri için
Çilekleri yıkayıp saplarını arındıktan sonra mutfak robotunda püre haline getirin. Huni süzgeç içine pak bir tülbent yerleştirip huniyi uygun büyüklükte derin bir kaseye oturtun. Çilek püresini süzgeç içine doldurun ve buzdolabında 1 gece süzülmeye vazgeçin. Jelatin yapraklarını içi soğuk su dolu bir tepsiye yerleştirin ve en az 10 dakika yumuşayıncaya kadar bekletin. Süzülen çilek suyuna çilek şerbeti ve suyu ilave edin. Karışımın yarısını ayırıp orta ateşte ısıtın. Yumuşayan jelatinleri içine ilave ederek eriyinceye kadar karıştırın. Şeker ve limon suyunu ilave edin. Ayırdığınız soğuk karışımı ilave edin. Karışımı servis kaselerine paylaştırın ve en az 4 saat derin dondurucuda bekletin. Jölelerin üzerine çırpılmış krema ilave edip çilek yerleştirdikten sonra servis yapın.