Kek için
Krema için
Üzeri için
Çilekleri mutfak robotundan geçirerek püre haline getirin. 4 yemek kaşığı kadar ayırıp kalanını sos tenceresine alın. Nişastayı su ile inceltip çileğe ilave edin. Şeker ve vanilyayı da ilave edip orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin. Baton kek kalıbına streç film serin ve sosu doldurun. Derin dondurucuda bekletin. Kek için, yumurta akı ile şekeri iyice çırpın. Yumurta sarılarını teker teker ilave edin. Un ve kabartma tozunu harmanlayın ve karışıma eleyerek ilave edin. Hamuru yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarın ve 185 derece fırında pişirin. Soğumaya vazgeçin. Krema için, margarin hariç değişik malzemeleri tencereye alın ve orta ateşte kesintisiz karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp margarin ilave edin ve mutfak robotunda birkaç dakika çırpın. Keki kalıba uygun miktarda kesip çilekli katın üzerine yerleştirin ve ayırdığınız sosun yarısını kaşıkla kekin üzerine yayın. Kremayı üzerine doldurup kalan sosu ilave edin ve tekerrür bir kat kek ile kapatın. Bir gece buzdolabında beklettikten sonra kalıptan çıkartın ve isteğe göre üzerini süsleyerek servis yapın.