Malzemeler
Krema için
Yumurta aklarını büyük bir sırça kaseye alın. Üzerine bir tutam tuz serpip kar gibi olana kadar mikserle çırpın. Toz fındık ve şekeri başka bir kapta harmanlayın. Yumurta aklarına usulca ilave edip yavaş hareketlerle karıştırın. Üç tane kare biçimli fırın kalıbına yağlı kağıt yerleştirin. Malzemeyi üç fırın kabına paylaştırın. Evvelden ısıtılmış 160 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Kremayı ufak bir tencereye alıp kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Üzerine çikolatayı ilave edip karıştırın. Kıvamının koyulaşması için buzdolabında 40 dakika bekletin. Fındıklı katları tezgaha alın. Aralarına çikolatalı kremayı sürüp 3 katlı pasta yapın. Son katına da çikolatalı kremayı sürüp bol fındık serpin. Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.