İlk olarak ara kremayı hazırlayıp soğumaya vazgeçeceğiz. Yarım su kadehi süt ile kakao, şeker ve mısır nişastasını karıştırın.
Kalan 1,5 su kadehi sütü minik bir tencereye alarak ısıtın. Hazırlamış olduğunuz nişastalı karışımı süte ilave ederek kaynayıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ocağı kapattıktan sonra çikolata kullanmak isterseniz içerisine ilave edip, çikolatanın kremanın sıcaklığı ile erimesini sağlayın. Krema soğuduktan sonra kek hamurumuzu hazırlayalım.
Akışkan yağ ile şekeri iyice çırpın, sonra kalan kek malzemelerini ilave ederek hamuru hazırlayın. Koyu kıvamlı bir hamur oluyor.
Kek hamurunun yarısını yağlamış olduğunuz kelepçeli kalıba dökün üzerine kenarlara çok yanaştırmadan ara kremayı dökün.
Kalan kek hamurunu da ara kremanın üzerine dökerek spatula ile üzerini düzenleyin. 180 derece fırında 25-30dk kadar pişirin. Soğuduktan sonra ters çevrilir ve üzeri pudra şekeri ile süsleyerek servis edebilir.