Kremayı kaynama noktasına gelmeden ısıtın. Üzerine bitter çikolatayı ilave edip ocaktan alın ve aralıksız karıştırarak eritin. Yarısını ayırıp oda ısısında bekletin. Kalan kremalı çikolatayı buzdolabında 30 dakika bekletin. Çikolatalı kekleri bölüp mini kadehlere, kadehin yarısına gelecek biçimde paylaştırın. Üzerine krokanı minik parçalara ufalayarak paylaştırın. Oda ısısında beklettiğiniz kremalı çikolatayı krokanların üzerine dolaştırın. Krem şantiyi süt ile beraber çırpın. Üzerine buzdolabında beklettiğiniz kremalı çikolatayı ilave edip çırpmaya devamedin. Krema sıkma aparatına kremayı alın. Hazır-ladığınız tatlıların üzerini krema ile süsleyin. Kenarına rulo gofret yerleştirip buzdolabında 1 saat dinlendirin. Servis yapın.