Ardından akışkan yağ ,süt, vanilyayı ilave edip azıcık daha çırptıktan sonra un, kabartma tozu ve kakao eleyerek ilave edin.
Her tarafını margarinle yağladığınız kalıpınıza döküp tezgaha bir kaç kez vurun.
Evvelden ısıttığınız 160 dereceli fırında pişirin.
İlk 20-25 dakika fırın kapağını açmayın kekin sönmemesi gerekiyor.
Ardından kürdan testi yapıp soğumasını bekleyin.
Değişik taraftan ganaj hazırlamak için çok pişirmeyecek biçimde kremayı ocağınızda ısıtın.
Kaynama noktasına getirmeden ardından çikolataları ilave edip ara ara karıştırın rengi bu biçim koyulaşacaktır.
Servis tabağına kalıbınızı usulca ters çevirip yarım çay kadehi sütü fırça takviyesiyle kekinizin üstüne ıslanacak.
Biçimde sürün 15 dakika sütün sürüklemesini bekleyin ardından yaptığınız ganajı üzerine döküp dinlenmesi için en az 5 -6 saat dolabınıza kaldırın bir gece evvel yaparsanız daha hoş bir kıvam alır.
Ardından dilimlere ayırdığınız keki ikiye kestiğiniz 6 adet çilekle süsleyebilirsiniz.