Öncelikle tereyağ ve çikolatamızı benmari usulü eritiyoruz. Çikolatalar bir tarafta erirken, 10 adet yumurta 5 yumurta tümüyle 5 yumurta yalnızca sarısı ve şekerimizi mikser ile çırpıyoruz.
Eriyen çikolatamızı bir kenara alıp soğuyana kadar bekliyoruz. yumurtaları pişirmemesi için çikolatamız soğurken aliminyum folyoları tereyağ ile yağlayıp unluyoruz.
Daha sonra soğuyan çikolatamızı geniş bir tencereye alıyoruz ve üzerine çırptığımız yumurta ve şekeri ilave edip hoşça karıştırıyoruz.
Sonrasında unu da yavaş yavaş eleyerek ve kesintisiz karıştırarak karışıma ilave ediyoruz. En son 1 kutu vanilya ve kremayı da ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırıyoruz.
Karışımı bir kepçe desteğiyle aliminyum folyo kaplarımıza dolduruyoruz. Evvelden ısıtılmış 180° fırında takribî 8-9 dakika pişirin Fırına göre bu müddet değişebilir
Sunum için düz bir tabağa suflemizi ters çeviriyoruz yanında dondurmayla servis erebilirsiniz. Sınayacak olanlara şimdiden afiyet olsun.