Bir su kadehi sütü bir kenara ayırın. Kalan süt ve şekeri bir tencereye alın ve şeker tamamen eriyene kadar kaynatın. Ayırdığınız sütü bir kaseye alın.
Nişasta ve yumurta sarısını ilave edip çırpın. Nişasta tamamen eriyince karışımı tencereye ilave edin. Ara ara karıştırarak puding kıvam alıncaya kadar pişirip ocaktan alın.
Çikolatayı ilave edip çikolata tamamen eriyene kadar karıştırın. Yuvarlak bir servis kabının tabanına pudingin yarısını boşaltın.
Üzerine yuvarlak dilimlediğiniz muzları dizin ve elinizle ayrıldığınız çikolatalı gofretten serpin. Üzerine kalan pudingi ilave edin.
Süslemesi için kremayı pudra şekeri ile beraber şeker tamamen eriyinceye kadar çırpın. Kremayı pudingin üzerine alın. Dağılınmış gofret ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Hafifliği ile öğrenilen pratik sütlü tatlılara göz atarak, sofralarınızı renklendirin.