Tart tabanı için bisküvileri un gibi oluncaya kadar mutfak robotundan geçirin. Eritilmiş tereyağını ilave edip 1-2 dakika daha rondodan geçirip bir kaseye alın. Elinizle hafif bastırarak kelepçeli tart kalıbınızın tabanına ve kenarlarına yayın ve dondurucuda 1 saat bekletin.
Çikolata dolgusu için çikolatayı benmari usulü eritin. Kremayı ilave edip tüm malzeme iyice aynılaşıncaya kadar karıştırın. Çikolatayı, kremayı buzdolabında beklettiğiniz tartın üzerine yayın. Ortadan ikiye kırdığınız bisküvi ve damla çikolata ile süsleyin ve tekerrür buzdolabına alın.
Çikolata kreması donuncaya kadar takribî 2 saat daha buzdolabında bekletin. Üzerini bisküvi ve damla çikolata ile süsleyin. Dilimleyerek soğuk servis yapın.